Social 12 Iunie 2020 09:07

Bărbatul a fost găsit mort în cabina camionului, într-o parcare din Anvers (Belgia), după ce ar fi aflat un secret despre iubita sa.

Adrian ajunsese în urmă cu câteva zile în Belgia unde s-a și întâlnit cu câțiva colegi români. Acesta lucra pentru o firmă de transport internațional de marfă care are sediul pricipal în Covasna.

Cu toate că era înconjurat de oameni, nimeni nu a putut să prevadă ceea ce urma să se întâmple.

În urmă cu două zile, tânărul șofer român s-a închis în cabină, iar după ce s-ar fi certat cu iubita, și-a pus capăt zilelor.

Mai mulți colegi, care nu au reușit să îl mai contacteze, au dat alarma și au sunat la Poliție.

În după-amiaza zile de joi, polițiștii și medicii din Anvers s-au deplasat de urgență în parcarea unei benzinării, acolo unde au găsit camionul cu numere de înmatriculare românești.

Din nefericire, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru șoferul român.

Sursele din rândul apropiaților arată că Adrian și-a luat viața din cauza secretului despre iubita sa. Tânărul a acuzat-o pe femeie că îl înșală, iar după ce s-au certat, acesta s-a spânzurat.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la o morgă din Anvers pentru efectuarea necropsiei, expertiză care va stabili cauza exactă a morții și va exclude alte ipoteze în cazul morții suspecte.

Mai multe fotografii de la locul în care a avut loc tragedia au fost publicate pe Facebook de șoferii români martori ai tragediei, strângând sute de comentarii.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Iunie 2020 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.