Florin Cîțu, ministrul Finanţelor Publice, a anunțat, joi seară, că mai mult de 4.000 de companii beneficiază deja de programul IMM Invest. Acesta se așteaptă ca până la începutul săptămânii viitoare numărul să crească la 10.000 de companii.

„IMM Invest a ajuns acum două zile la 4.000 de companii care au primit bani. Vorbim deja de un plafon care se duce spre 4 miliarde. Deja începe să accelerezem estimez că la începutul săptămânii viitoare vom avea 10.000 de companii. Ca o comparaţie, anul trecut erau în România 25.000 de IMM care aveau credite”, a susținut Florin Cîţu în cadrul unei emisiuni la Digi 24.

Potrivit estimărilor ministrului, în IMM Invest, programul Guvernului de sprijin al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, se vor înscrie aproximativ 40.000 de companii.

„Prin acest program estimăm că 40.000 de companii vor avea acces la credite”, a declarat Cîţu.

De asemenea, acesta a afirmat că, în cazul companiilor care au fost respinse în cadrul programului, se vor efectua analize la epuizarea plafonului.

Citeste si:
Valoarea tichetelor de masă a crescut. E incredibil cu ce sumă
Valoarea tichetelor de masă a...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.