Social 11 Iunie 2020 13:50

Actorul Costin Mărculescu, cunoscut îndeosebi pentru apariția din „Liceenii”, a fost găsit mort de către pompieri în propria casă. Medicii legiști au finalizat autopsia și au anunțat cauza decesului.

Costin Mărculescu a fost descoperit mort în cada din casa sa, după ce nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile. Câinele bărbatului, pe care îl plimba zi de zi, a lătrat ore în șir, lucru care i-a făcut pe vecini să înțeleagă că actorul ar fi pățit ceva.

Potrivit legiștilor, actorul ar fi murit în urma unui infarct.

”Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, au declarat reprezentanții Poliției București.

O vecină i-a anunțat pe cunoscuții lui Mărculescu despre faptul că s-a spart o țeavă în locuința sa, însă acesta nu a răspuns la ușă. Prietenii actorului au exclus varianta sinuciderii, mai ales că pe 29 iunie, chiar de ziua sa, bărbatul urma să publice o carte.

Născut la 29 iunie 1969, Costin Mărculescu a apărut pe micile ecrane pentru prima dată la doar 15 ani, în 1984, în piesele TV ”Misiune specială” și ”Ecaterina Teodoroiu.” Primul film în care a jucat a fost ”Al patrulea gard lângă debarcader”, din 1985.

Cel mai cunoscut este pentru apariția din ”Liceenii”, din 1986, unde a jucat alături de Oana Sârbu, Ștefan Bănică Jr, Ion Caramitru și Tamara Buciuceanu.

Costin Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale și a susținut peste 2.000 de spectacole în țară și peste hotare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Iunie 2020 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.