Social 11 Iunie 2020 10:02

Actorul Costin Mărculescu, cunoscut îndeosebi pentru apariția din ”Liceenii”, a fost găsit mort de către pompieri în propria casă.

Autoritățile au fost anunțate în noaptea de miercuri spre joi despre faptul că vecinii nu l-au mai văzut pe Costin Mărculescu de câteva zile. Pompierii au ajuns la adresă și l-au găsit pe bărbat decedat, în propria cadă.

”Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, au declarat reprezentanții Poliției București.

O vecină i-a anunțat pe cunoscuții lui Mărculescu despre faptul că s-a spart o țeavă în locuința sa, însă acesta nu a răspuns la ușă. Vecinii spun că nu l-au mai văzut de sâmbătă, de când a ieșit să își plimbe câinele. Prietenii exclud varianta sinuciderii, mai ales că pe 29 iunie, chiar de ziua sa, actorul urma să publice o carte.

Născut la 29 iunie 1969, Costin Mărculescu a apărut pe micile ecrane pentru prima dată la doar 15 ani, în 1984, în piesele TV ”Misiune specială” și ”Ecaterina Teodoroiu.” Primul film în care a jucat a fost ”Al patrulea gard lângă debarcader”, din 1985.

Cel mai cunoscut este pentru apariția din ”Liceenii”, din 1986, unde a jucat alături de Oana Sârbu, Ștefan Bănică Jr, Ion Caramitru și Tamara Buciuceanu.

Costin Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale și a susținut peste 2.000 de spectacole în țară și peste hotare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.