Social 10 Iunie 2020 16:40

După reacțiile controversate din mediul online la adresa vloggerul Alexandru „Colo“ Bălan, un alt influencer susţine într-un video pe TikTok că minorele „cer“ să fie violate atunci când se îmbracă sumar.

Alexandru Bălan, vloggerul cunoscut pe YouTube sub numele de „Colo”, a fost reținut de polițiști, marți seară, după ce a fost audiat timp de trei ore de anchetatorii de la Secția 9 din Capitală. Acesta este cercetat pentru că a instigat la violență împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora.

Din păcate, acesta nu este singurul influencer care susţine, în fața sutelor de mii de abonați, majoritatea minori, că adolescentele „merită“ să fie violate dacă se îmbracă într-un anumit fel. În ultimele zile a început să circule pe internet o filmare cu Mihai Țăranu, cunoscut în mediul online drept „Zmenta”, în care demonstrează lipsa de respect față de femei.

Cu toate că pe canalul său de YouTube se regăsește inclusiv un clip în care acesta povestește despre soarta tristă a femeilor, numit „FEMEIA: Intre SCLAVIE si TORTURA” în care vlogger-ul vorbește pe scurt despre drepturile femeilor de-a lungul timpului, tânărul pare că îl susține pe Alexandru Bălan, aflat la acest moment în arest.

Într-un video pe platforma TikTok, utilizată în special de tineri şi adolescenţi, vloggerul Mihai Zmenta, în vârstă de 26 de ani, care are peste 600.000 de abonaţi pe canalul său de YouTube, afirmă că minorele „şi-o cer“ şi „mai că nu-şi scriu pe frunte «Vreau să fiu violată. O să-mi plac㻓.

„Bineînţeles că avem şi domnişoare nota 10, bă. Viitoare asistente TV, bineînţeles. Eu nu înţeleg părinţii acestor copii, de ce mai sunt surprinşi când ele sunt violate. Pentru că, bă, şi-o cer. Nu vedeţi cum umblă îmbrăcate când ies din casă? Mai că nu-şi scriu pe frunte «Vreau să fiu violată. O să-mi plac㻓, afirmă influencerul pe TikTok.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.