Social10 Iunie 202009:20de Andreea Stefan

Lectura de un minut

Raed Arafat, secretarul de stat, a declarat că nu a fost prezent când s-a discutat în ședința de astăzi de la Cotroceni despre deschiderea grădinițelor și a creșelor private.

Nu s-a discutat cât am fost acolo. Nu intru în ce s-a discutat în amănunte acolo, asta este o discuție care se face și cu Ministerul Educației, astăzi n-a fost ministrul Educației acolo. Deci n-am intrat în această discuție, n-am discutat acest lucru. Nu s-a discutat în prezența mea acest aspect”, a declarat Raed Arafat.

Secretarul de stat a fost întrebat dacă este de acord cu deschiderea grădinițelor, a creșelor private și a afer-school-urilor, iar acesta a spus că recomandă ca acest lucru să fie făcut „cu precauție”.

Marți, președintele Klaus Iohannis a anunțat că de pe 15 iunie se vor lua noi măsuri de relaxare, printre care redeschiderea afer-school-urilor, a creșelor și grădinițelor private, a mall-urilor, dar fără restaurante și locuri de joacă.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății a declarat că pot fi deschise chiar și câteva grădinițe de stat, dacă autoritățile consideră necesar acest lucru și lipsit de probleme.

Citeste si:
Arafat: „Cu cât ai mai mulți pacienți la ATI, procentul decedaților...
Arafat: „Cu cât ai mai mulți...

Având în vedere că pe 12 se termină școala, am gândit atunci că trebuie să gestionăm deschiderea creșelor și a grădinițelor private sau, dacă autoritățile locale își asumă, o grădiniță publică poate rămâne deschisă ca să îi preia pe ceilalți copiii, dar și afther-school-urile”, a declarat Nelu Tătaru, potrivit hotnews.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.