Social 9 Iunie 2020 11:40

Un copil în vârstă de doar trei ani, din Târgu-Jiu, a reușit să se urce la volan, să pornească autoturismul familiei și în final să își lovească mama care se afla în spatele mașinii. Incidentul a avut loc luni seara, iar femeia de 36 de ani a fost transportată la spital.

Mama băiatului a sunat la 112, în jurul orei 19:30, pentru a anunța accidentul.

„Femeia de 36 de ani, din Târgu-Jiu, a sesizat faptul că, in timp ce se afla în curtea locuinței, ar fi fost lovită de autoturismul proprietate personală, la volanul căruia se urcase fiul său, în vârstă de trei ani, care fusese lăsat nesupravegheat, pentru o scurta perioadă de timp.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, pentru Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, băiatul de trei ani ar fi reușit singur să bage cheile în contact, să pornească mașina și mai apoi să o lovească puternic pe mama sa care se afla în spatele autoturismului.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.