Social 9 Iunie 2020 10:45

O mamă și fiica acesteia au fost găsite fără suflare într-un apartament din Rezina. Lângă cele două femei se afla și un copil de numai trei ani, în stare gravă.

Cel care a chemat ambulanța a fost soțul femeii în vârstă de 24 de ani.

Potrivit primelor informații, se pare că femeia de 24 de ani a fost găsită în baie, iar mama ei, în vârstă de 47 de ani, în dormitor. Alături de bunică, în pat, se afla și copilul tinerei, de doar 3 ani, care vărsa și avea convulsii.

Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul din Rezina, fiind internat în secția de reanimare cu diagnosticul de intoxicație acută.

„În urma măsurilor întreprinse s-a constatat că, la data de 7 iunie în jurul orelor 14:00 bărbatul , împreună cu soția și soacra sa, au mers în pădure de unde au strâns ciuperci. Ulterior la ora 22:00, ajungând la domiciliu în orașul Rezina mamei copilului i s-a făcut rău și a plecat în camera de baie, iar femeia de 47 de ani s-a culcat cu copilul minor să doarmă. Dimineața soțul femeii a chemat ambulanța, însă medicii au constatat decesul ambelor femei. În bucătărie au fost depistate ciuperci pregătite”, a declarat Elena Băetrău, ofițerul de presă al IP Rezina.

În urma sesizărilor făcute de medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, pe trupurile neînsuflețite nu au fost găsite urme de violență.

Starea copilului este gravă, acesta fiind internat pe secția de Terapie Intensivă, în comă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.