Social8 Iunie 202009:00de Cristina Marin

Lectura de un minut

Duminică, jandarmii montani au fost alertaţi prin 112 că pe traseul montan care duce spre Valea lui Stan se află un pui de urs rănit. Animalul a fost salvat şi adus într-o zonă accesibilă.

Un pui de urs rănit a fost salvat duminică din apele unui pârâu, în Valea lui Stan din Munţii Făgăraş. Jandarmii montani au fost alertaţi prin 112 că pe traseul montan care duce spre Valea lui Stan se află un pui de urs rănit.

Intervenţia a fost dificilă deoarece animalul se afla în zona unui teren accidentat. Puiul de urs a fost adus într-un timp foarte scurt în fața unuii veterinar, iar împreună cu reprezentanţi ai Gărzii de Mediu şi ai Ocolului Silvic Vidraru aşteptau pentru a vedea starea de sănătate a ursuleţului.

Jandarmii au transmis că puiul se află în afara oricărui pericol şi urmează să fie redat mediului natural în scurt timp.

Pe tot timpul intervenţiei, jandarmii au asigurat zona, deoarece exista riscul ca ursoaica să vină după puiul ei.

Citeste si:
Un bărbat din Galați și-a răpit copilul de 5 ani cu ajutorul unui...
Un bărbat din Galați și-a...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.