Social 7 Iunie 2020 14:00

Un troleibuz a luat foc, duminică, pe Bulevardul Lascăr Catargiu, din Capitală.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, cu ambulanța SMURD și o descarcerare pentru a stinge troleibuzul care ardea ca o torță.

Nu sunt raportate victime. În troleibuz era doar o femeie care a ieșit fără să fie rănită.

Nu sunt cunoscute deocamdată cauzele incendiului, dar se crede că de vină ar fi un scurtcircuit.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat cu privire la incident, susținând că licitațiile pentru vehicule noi sunt îngreunate intenționat.

"Sper că toți cei care blochează intenționat licitațiile pentru achiziția de mijloace de transport în comun să vadă această imagine cu un troleibuz în flăcări, în centrul orașului! Doi ani am fost șicanați cu licitația pentru achiziția a 100 de troleibuze. Cu mare greutate am reușit să semnăm contractul anul acesta. Așa s-ar fi întâmplat și cu autobuzele vechi, pe care le-am scos de pe traseu când au ajuns la București cele 400 autobuze noi Euro 6, achiziționate tot după o licitație îngreunată doi ani de zile. Dar în continuare suntem blocați cu licitația pentru achiziția celor 100 de tramvaie. Se va dovedi că motivele sunt inventate”, afirmă Gabriela Firea.

„Azi în troleibuz nu era niciun pasager. Dar ce vor cei care blochează achizițiile de noi mijloace de transport în comun? Să se întâmple o tragedie? Ce urmăresc? Pun mai presus interesele lor, în loc de viață oamenilor? Este strigător la cer ce se întâmplă!!!”, a mai scris primarul general.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.