Social7 Iunie 202013:00de Violeta Olteanu

Lectura de 2 minute

Tarom va introduce noi curse interne începând cu luna iulie în încercarea de a susține repornirea turismului românesc.

Compania a anunțat că va introduce noi rute către litoralul românesc. Astfel, cei din vestul țării vor putea ajunge la malul mării în mai puțin de o oră.

Tarom va introduce noi curse pe rutele:


  • Timișoara – Constanța - Timișoara.

  • Cluj Napoca – Constanța – Cluj Napoca

"Zborurile vor fi efectuate în condiții de siguranță, si vor avea ca destinație Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța, de unde turiștii pot ajunge rapid în stațiunile de pe litoralul Mării Negre sau în Delta Dunării.

Decizia de introducere a unor zboruri care să conecteze mari orașe, de litoral, vine în urma consultărilor dintre Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri prin Direcția Generală Turism, Prefectura Constanța, Primaria Oradea, Primaria Timisoara și Primaria Cluj Napoca, împreună cu TAROM, în contextul în care se estimează că cei mai mulți dintre români vor alege, în acest an, să își petreacă vacanța de vară în țară.

Conform statisticilor elaborate de către asociațiile de promovare a turismului se preconizează ca doar 20% dintre cei care vor pleca anul acesta în concediu, vor aleage destinații externe", se arată într-un comunicat al TAROM.

Citeste si:
Claudiu Bleonț, mutare surpriză: vrea să devină primar de comună
Claudiu Bleonț, mutare...

"Știu că mulți români așteptau introducerea acestor rute și sunt convins că, având această facilitate, mulți dintre noi vom redescoperi România și vom contribui la susținerea turismului autohton. Semnalele de solidaritate cu business-urile românești, pe care le primim tot mai des, încep să ne redea optimismul și încrederea că împreună putem depăși perioada grea prin care am trecut", a declarat George Barbu, director general TAROM.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.