Social 7 Iunie 2020 11:00

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că declarațiile lui legate de masturbare au fost prost înțelese și că este întru totul de acord cu educația sexuală în școală.

Acesta a continuat să susțină ideea că masturbare clitoridiana în adolescență poate afecta anumite rețele neuronale, dar nu a putut oferi surse care să îi susțină afirmațiile.

"Să se documenteze mai bine distinsele. În primul rând, unele au priceput că e vorba de o afectare morfologică a clitorisului, ceea ce e o prostie. Deci organul sexual al omului este creierul, nu organele reproductive, ci creierul. Acela este organul sexual, acolo, în hipotalamus şi în amigdală. Să se mai documenteze puţin în legătură cu asta. Iar ceea ce spun eu este un fenomen constatat cu o anume frecvenţă în legătură cu astfel de practici în timpul adolescenţei. El este legat de alte statistici, pe care, dacă vreţi, le aducem în discuţie”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Libertatea.

Jurnalistul a mai precizat că este pentru educația sexuală în școli.

"Eu sunt pentru educaţia sexuală în şcoli. O logică simplă spune că eu vreau mai mult decât educaţie sexuală în şcoli. Deci sunt pentru desfăşurarea acestor cursuri. Nu împotrivă şi nici cu acordul părinţilor, după cum am spus, că nu părinţilor le-aş cere acordul.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.