Social7 Iunie 202010:00de Violeta Olteanu

Lectura de 2 minute

Deputatul Emanuel Ungureanu a postat pe Facebook imagini cu condițiile mizere în care stau pacienții internați la Secția de Boli Psihice a Spitalului de Urgență Târgoviște.

În fotografiile postate pe Facebook, de către Emanuel Ungureanu, se vede cum un pacient este cărat într-o pătură improvizată, caloriferele sunt pline de rugină, iar tencuiala de pe pereți stă să cadă.

„Până la vizita mea de săptămâna trecută, peisajul în acest loc al groazei arăta după cum urmează: băi jegoase fără capac la WC, fără oglindă la baie, rugină pe calorifere şi baterii, spaţii înguste în care nu poţi intra cu scaun rulant. Geamurile termopan instalate în bătaie de joc de o firmă de partid sunt de proastă calitate, exact ca lucrările de izolare termică a clădirii care permit mucegaiului să domine toate încăperile! Tavanul este găurit de apa care s-a infiltrat în acoperişul refăcut în bătaie de joc pe bani mulţi. Apa din tavan pătrunde prin mai multe găuri şi este colectată într-un butoi improvizat. Curtea se inundă la orice ploaie puţin mai serioasă. Jegul gros şi pânzele de păianjen domină geamurile nespălate de luni bune. Personalul nu a avut niciodată o garderobă, ştiu, pare incredibil, ce vedeţi în foto 12 sunt nişte huse cumpărate în pripă după vizita mea. Uşa de termopan de la intrare este instalată prost şi este evident o mare porcărie, iarna a intrat vântul şi zăpada în clădire pentru că termopanul a fost montat greşit”, scrie deputatul USR pe Facebook.

Acesta a mai spus că abia după vizita lui s-a început curățenia generală.

Managerul Spitalului de Urgență Târgoviște, Claudiu Dumitrescu, a declarat pentru Libertatea că imaginile postate de deputat sunt mai vechi.

Citeste si:
Meseria de părinte e cea mai grea: 10 imagini ilustrative
Meseria de părinte e cea mai...

„Sunt total dezamagit că pot să existe în zilele noastre astfel de poziții în media care nu au legătură cu realitatea. Imaginile astea sunt din Secția noastră de-a lungul anilor, unele pot să aibă legătură cu realitatea prezentă, altele nu. Nu vreau să le comentez. Unele poze sunt vechi," a spus Dumitrescu.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.