Social 7 Iunie 2020 08:00

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că începând cu 15 iunie ar începe o nouă etapă de relaxare, dar totul va depinde de analiza statistică epidemiologică.

„Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute. Nu vreau să spun acum care din ele, pentru că nu este corect față de colegii mei cu care voi lucra.

Cu siguranță vor fi bine primite de către populație, dar vreau să precizez că sunt în funcție și de analiza, de statistica epidemiologică, de consultarea specialiștilor în boli infecțioase.

Mă bazez pe responsabilitatea tuturor compatrioților, astfel încât să nu crească aceste cazuri de înbolnăviri, și din 15 iunie să trecem spre o normalitate cât mai dorită și apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi.

Din 15 iunie va urma o nouă etapă de relaxare”, a spus Vela la Digi24.

Acesta a mai adăugat că românii merită această relaxare deoarece „au avut grijă, au protejat viaţa celor dragi, au realizat că viaţa este poate cel mai scump lucrul cel mai important dar de la Dumnezeu”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Iunie 2020 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.