Social 5 Iunie 2020 16:44

Bătrânul se afla în tramvaiul 41, în zona Podului Grant, când ceilalți călători au observat că nu se mai mișcă.

După ce au observat starea bărbatului, doi dintre pasageri au chemat ambulanța și au încercat să îl resusciteze până la sosirea medicilor.

Echipele medicale au ajuns la fața locului în mai puțin de șapte minute și au continuat manevrele de resuscitare timp de aproape o oră, însă fără succes.

„Călătorii au observat că stătea pe scaun și nu se mai mișca, avea capul ușor într-o parte. Avea foarte multe multe documente medicale la el, din care reiese că avea probleme cu inima”, au declarat pentru Libertatea surse medicale.

Ulterior, Societatea de Transport București a transmis printr-un comunicat întreruperea circulației liniei de tramvai.

“Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost blocată, vineri, 05.06.2020, în jurul orei 11:40, la staţia Podul Grant, pe sensul de mers spre Bd. Ghencea, dupa ce unui călător i s-a făcut rău şi a leşinat într-un tramvai. Un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului pentru efectuarea manevrelor de resuscitare, însă victima nu a mai putut fi salvată”, se arată în sursa citată.

Pentru preluarea fluxului de călători, începând cu ora 12:00, a fost înfiinţată o linie navetă de autobuze.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.