Social 5 Iunie 2020 15:57

Doi hoți de animale au fost arestați la Galați de către polițiști, iar momentul a fost transmis live pe Facebook, chiar de către proprietarul animalelor.

Incidentul a avut loc vineri dimineață, pe un câmp din comunia Grivița, județul Galați. Cei doi hoți de animale au fost filmați de către proprietarul animalelor, aflat într-o mașină. Alături de acesta, se aflau și doi agenți de poliție.

După o scurtă urmărire pe câmp, ambii hoți au fost încătușați de către autorități. Cei doi, cu vârste de 24 și 26 de ani, au furat trei vaci și doi cai. Poliția a dispus arestarea lor pentru 24 ore și a deschis un dosar penal pentru furt calificat.

”Poliţiştii au depistat, pe un drum agricol de pe raza comunei Lieşti, doi tineri de 24 şi 26 de ani, ambii din localitatea Griviţa, cele trei bovine sustrase fiind cu ei. Continuând cercetările, poliţiştii au stabilit că, în aceeaşi noapte, tinerii ar fi sustras, dintr-o gospodărie, doi cai pe care ulterior i-ar fi abandonat pe un câmp, de pe raza comunei Griviţa”, au transmis oficialii IPJ Galați, conform libertatea.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.