Social 4 Iunie 2020 15:45

Alegerile locale și cele parlamentare nu vor mai fi organizate în același timp, iar la urne vom merge de două ori, la două luni distanță.

Cele mai recente informații cu privire la data alegerilor locale și a celor parlamentare vine din direcția PMP, de această dată.

Astfel, președintele partidului, Eugen Tomac, a avut o întâlnire cu liderul liberal, Ludovic Orban, pentru a discuta despre organizarea alegerilor. Discuția dintre cei doi vine pe fondul deciziei CCR cu privire la organizarea alegerilor.

Dacă variantele propuse de Tomac rămân cele pe care se va merge în viitor, atunci vom merge la vot în data de 27 septembrie pentru alegerile locale și la început de decembrie, în data de 6, pentru a vota aleșii care să ne reprezinte în parlament.

”M-am întâlnit în această dimineață cu premierul Ludovic Orban. În urma deciziei Curții Constiuționale, i-am propus, iar domnia sa a agreat, ca alegerile locale să aibă loc pe data de 27 septembrie, iar cele parlamentare pe 6 decembrie, în primul week-end din lună”, afirmă Eugen Tomac, conform stiripesurse.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Iunie 2020 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.