Social 4 Iunie 2020 14:30

În Capitală a început distribuirea măștilor de protecție gratuite, destinate persoanelor vulnerabile, precum bătrânii cu vârste de peste 65 de ani și persoanele cu dezabilități.

Primăria Capitalei a primit 950 de solicitări, iar măștile sunt oferite pentru a asigura siguranța bucureștenilor, care nu au posibilitatea să le achiziționeze. Fiecare persoană va beneficia de 30 de măști de protecție.

Primăria Capitalei va oferi aceste măști, până când acestea vor fi asigurate de direcțiile de sănătate publică, conform Ordonanței de Urgență 78/2020.

În urma apelului lansat de Primăria Capitalei privind necesarul de măști de protecție în perioada pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2 pentru cei care nu au posibilități să și le achiziționeze, au fost înregistrate 950 de solicitari, dintre care 400 din partea seniorilor bucureșteni si 450 din partea persoanelor cu dizabilități”, a transmis Primăria Capitalei, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.