Social2 Iunie 202015:54de Cristina Marin

Lectura de un minut

Israelienii au realizat o mască cu un segment retractabil în dreptul gurii, care permite persoanelor să mănânce fără să o dea jos. Creația poate face ca o vizită la restaurant să fie mai puțin riscantă. Masca va fi comercializată în toamna sau iarna acestul an şi va costa între 1 şi 3 dolari.

Masca pe care o poţi purta şi în timp ce mănânci a fost realizată de israelieni și poate fi folosită cu ușurință oricând: deschizi segmentul folosind un mâner, bagi în gură ce ai în furculiţă, după care îl închizi la loc şi rămâi protejat.

Producătorii spun că vor realiza şi o versiune care va deschide automat masca atunci când furculiţa se apropie de gură: „Masca va fi deschisă mecanic de la distanță sau automat atunci când furculița se apropie de mască”, a declarat, luni, Asaf Gitelis, vicepreședinte al Avtipus Patents and Inventions.

Compania a declarat că intenționează să înceapă fabricarea măștii în câteva luni și a prezentat deja un preț: acesta a spus că s-ar vinde probabil de la 0.85 dolari până la 2.85 dolari.

„Cred că această mască, care îmi permite să mănânc în timp ce încă o port, este un must-have”, a declarat Ofir Hameiri, un student în vârstă de 32 de ani, citat de reuters.com

Citeste si:
VIDEO Două persoane surprinse făcând sex într-o mașină oficială ONU
VIDEO Două persoane surprinse...

Israelul și-a recăpătat în mare parte economia după o scădere dramatică a cazurilor de coronavirus. Restaurantele sunt deschise doar pentru moment.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.