Social 2 Iunie 2020 14:10

Vlogger-ul Alexandru Bălan, pe care multă lume îl cunoște sub numele de „Colo”, a povestit într-un live pe YouTube o experienţă personală, în care era implicată o fată de 16 ani, instigând astfel la violarea minorelor. Ulterior, după ce Poliția Capitalei a deschis o anchetă în acest caz, Alexandru Bălan a postat, pe data de 1 iunie, un vlog intitulat „Îmi cer scuze!”, în care îşi exprimă regretul pentru situaţia creată.

Alexandru Bălan a publicat, luni seară, un videoclip intitulat „Îmi cer scuze!” pe canalul său de YouTube unde şi-a exprimat regretul pentru situaţia neplăcută creată şi a explicat contextul în care a făcut afirmaţiile.

„Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire.”

Vloggerul în vârstă de 28 de ani a mărturisit că respectă femeile şi că nu este agresiv nici cu iubita sa, alături de care trăieşt de 6 ani: „Vă spun sicer, respect toate femeile pentru că eu am fost crescut alături de mama mea, ea mi-a oferit cea mai bună educaţie şi mi-a spus să respect toate femeile din această lume. Credeţi-mă că sunt cu o fată de 6 ani de zile. Este iubita mea, o iubesc ca pe ochii din cap şi niciodată nu am ridicat mâna la ea. Nu sunt de acord cu violenţa faţă de femei. Nu aş fi vrut niciodată să jignesc, în mod oficial, pe cineva. Chiar şi neoficial”, a povestit Alexandru Bălan.

De asemenea, acesta a adăugat că la momentul filmării acelui clip nu avea „cea mai bună gândire, cea mai bună mentalitate” și că nu avea un număr atât de mare de abonaţi, deci nu ştia că se adresează „unui public atât de mare şi atât de fraged”.

În încheiere, vloggerul a anunţat că are nevoie de o pauză şi că intenţionează să schimbe conţinutul de pe canalul său.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.