Social 2 Iunie 2020 10:40

Dragoș Pătraru a vorbit despre cum PNL și PSD s-au împotrivit educației sexuale din școli, în timp ce România este este pe primul loc din UE în ceea ce privește rata nașterilor în rândul adolescentelor.

Realizatorul crede că cele două partide „ar trebui să dispară cât mai repede, ținându-se de mână în drumul lor către tomberonul istoriei”.

„L-am auzit pe acel parlamentar nefericit de la PSD, Adrian Solomon îl cheamă, spunând despre educația sexuală că trebuie făcută cu acordul părinților, iar nu a unor indivizi care vor să smintească națiunea asta”, spune Pătraru.

Dragoș Pătraru îi atacă dur pe cei de la conducere spunând că sunt inculți și nedocumentați, iar datoria noastră este să susținem educația sexuală din școli fiindcă este o problemă socială gravă în România.

„E dreptul lui de a nenoroci o țară, e lăsat de Dumnezeu acest drept al lui a fi incult și nedocumentat. E de datoria noastră să spunem că educația sexuală ține, în primul rând, de rezolvarea unor mari probleme sociale”, a mai afirmat acestă.

„Biserică și porno – așa se discută despre educația sexuală. Ce doctori, ce specialiști, ce politici de prevenție! Chiar, niște educație sexuală în biserici pe când? Nu de alta, dar măcar să se protejeze și Înalt Prea Sfințiile Lor când… știți voi”, concluzionează Pătraru.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.