Social 1 Iunie 2020 16:40

În urma apariției în spațiul public a fotografiei în care Ludovic Orban se află alături de mai mulți miniștri într-un birou al Guvernului, în timp ce fumează și consumă băuturi alcoolice, Virgil Popescu, ministrul Economiei, vine cu explicații pentru cele întâmplate. Acesta a mărturisit că primit amendă pentru nepurtarea măștii de protecție.

„Nu aș vrea să comentez această poză. A fost o poză făcută la ziua prim-ministrului, în 25. Nu vreau să comentez pe această poză”, a menționat acesta în cadrul unei emisiuni.

De asemenea, oficialul a precizat motivul pentru care nu purta mască de protecție.

„Am plătit inclusiv acea amendă pentru faptul că nu am purtat masca, evident masca o aveam în buzunar dar... servisem ceva atunci, o prăjitură”, a adăugat ministrul Economiei.

Potrivit Guvernului, premierul a achitat sâmbătă, prin ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Eugen Teodorovici a publicat vineri, pe pagina sa oficială de Facebook, o fotografie în care apar, într-un birou, premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul transporturilor, Lucian Bode, și ministrul de externe, Bogdan Aurescu, în timp ce fumează și consumă băuturi alcoolice.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.