Social 1 Iunie 2020 15:00

În America a fost declarată stare de urgenţă în urma protestelor violente care se desfășoară în această perioadă. Protestatarii au ajuns să fure din magazine şi să lovească polişitii care încearcă să restabilească liniștea publică. Liviu stă în Los Angeles, iar dacă iese noaptea din casă riscă să fie arestat.

Liviu Olaru este unul dintre românii care priveşte îngrijorător la ceea se petrece în aceste zile în America. Bărbatul locuieşte în Los Angeles cu familia sa şi evită să ajungă în zona de conflict.

Din cauza protestelor scăpate de sub control, s-a declarat stare de urgenţă, iar dacă iese noaptea din casă poate fi arestat: „Foarte mulţi oameni care au ieşit la proteste au început să spargă magazinele şi să fure tot. Aseară a fost interzis toată noaptea să ieşi afară din casă . Dacă ieşeai pe stradă puteai fi arestat”, spune Liviu Olaru, un român care locuieşte în Los Angeles.

Poliţia, ajutată de Armată, încearcă să readucă liniştea pe străzi: „În mare parte nici bine nu am ieşit din COVID 19 şi intrăm în altă situaţie. Îţi dai seama că lumea este frustrată. Au venit cei de la garda naţională care sunt aproximativ 1000 de soldaţi care ajută practic poliţia să menţină siguranţa în locurile publice. Ieri au fost cinci poliţişti răniţi de oameni”, a mai povestit Liviu, potrivit mediafax.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Iunie 2020 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.