Social 1 Iunie 2020 10:15

Odată cu data de 1 iunie, programul liniilor de tramvai 1 și 10 a fost modificat, astfel că acestea vor circula și pe timpul nopții.

Decizia a fost anunțată în urmă cu câteva zile de către Societatea de Transport București, iar începând de astăzi, 1 iunie, modificările intră în vigoare.

Astfel, dacă vrei să te deplasezi noaptea prin București și ai nevoie de mai mult sprijin decât cel oferit deja de liniile de autobuz existente, te poți baza de acum și pe două linii de tramvai. Este vorba despre liniile 1 și 10, unele dintre cele mai importante din Capitală.

Pentru că cele două linii au un traseu circular desfășurat în mare parte pe Inelul Principal din București, au fost alese pentru a avea program non-stop. Astfel, începând de astă-seară, tramvaiul 1 va pleca de la capăt de linie și la orele: 23:45, 0:45, 1:45, 2:45, 3:45 și 4:30.

De asemenea, tramvaiul 10 va pleca de la capăt de linie la orele 23:45, 0:45, 1:45, 2:45, 3:45.

”Călătorii sunt rugaţi să respecte de asemenea şi noile reglementări privind distanţarea socială. Accesul în mijloacele STB va fi limitat, călătorii vor putea ocupa numărul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum şi un rând în picioare, respectând distanţa regulamentară de 1,5 metri. Urcarea călătorilor în autovehiculele STB se va face doar pe uşa din faţă, iar coborârea pe celelalte uşi” mai transmite STB în comunicat, în contextul epidemiei de coronavirus.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.