Social 1 Iunie 2020 10:30

O bătrână în vârstă de 85 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită în plin de un tânăr șofer care a intrat cu viteză în curtea ei.

O femeie de 85 de ani a fost lovită mortal, duminică, de un autovehicul care a derapat într-o curbă pe DJ711A şi a intrat într-o curte, pe raza localităţii Lunguleţu, potrivit IPJ Dâmboviţa.

Din informațiile martorilor, se pare că șoferul în vârstă de numai 21 de ani, a mers cu viteză excesivă, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit şoseaua și a intrat în gardul victimei.

L-a dărâmat, a rupt câțiva copaci, iar în cele din urmă a izbit-o pe bătrână, care a murit pe loc în urma impactului puternic.

Autoritățile au deschis o anchetă, iar şoferul este cercetat penal pentru ucidere din culpă.

„Cauza probabilă: neadaptare viteză la condiţiile de drum (curbă). Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările evenimentului”, precizează reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.