Social 28 Mai 2020 17:30

Trei bărbați ar fi intrat în locuința unui tânăr din București, de unde ar fi furat 80.000 de lei. Un al patrulea bărbat i-a păzit pe aceștia.

Apelul la 112 a fost efectuat de către mama victimei. Aceasta a reclamat că fiul ei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, a anunțat-o că mai mulți oameni au intrat în casa sa, l-au agresat și apoi l-au jefuit.

Conform Poliției Capitalei, cei patru suspecți au vârste cuprinse între 39 și 61 de ani. Fapta s-ar fi comis într-un bloc din sectorul 3 al Capitalei, unde trei bărbați au intrat peste victimă, în timp ce un al patrulea a rămas afară pentru a supraveghea zona.

Cei trei au reușit să intre în apartament după ce au declarat în fals calități oficiale. Odată ajunși în apartament, l-au imobilizat pe tânăr și apoi ar fi furat bani, un card bancar și un telefon mobil. Suma furată de cei trei s-ar ridica la 80.000 de lei.

Bărbații purtau măști faciale de protecție și mănuși, însă Poliția le-a dat de urmă și toți patru au fost reținuți, urmând a fi prezentați instanței.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Mai 2020 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.