Social 28 Mai 2020 16:35

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că de la 1 iunie se vor redeschide plajele, spectacolele în aer liber și nu vom mai avea nevoie de declarație pe proprie răspundere pentru a ieși din localitate.

Cu toate că se vor lua noi măsuri de relaxare, președintele Iohannis anunță că trebuie să fim foarte atenți la regulile de igienă și distanțare socială.

Vestea cea mai bună, pe care majoritatea oamenilor așteptau să o primească este că, tot de la 1 iunie, nu vom mai avea nevoie de declarația pe proprie răspundere pentru a ne deplasa între localități.

De la 1 iunie, se va putea merge la plajă, dar şi aici, e nevoie de păstrarea distanţei de cel puţin doi metri între scaunele de plajă”, a declarat Klaus Iohannis.

De asemenea, tot din luna iunie se vor relua transporturile internaționale, rutiere și feroviare.

Tot de la 1 iunie, vor deveni posibile specolele în aer liber, cu un număr de până la maximum 500 de spectatori, însă vor trebui să fie aşezaţi pe scaune la distanşele care sunt impuse de regulile dedistanţare, cu un cotnrol foarte strict la intrare şi respectarea tuturor normelor de igenă”, a mai spus președintele, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Mai 2020 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.