Social 28 Mai 2020 14:40

Marcel Ciolacu, presedintele ineterimar al PSD, a afirmat într-o postare pe Facebook că social-democraţii nu vor fi de acord cu menţinerea pentru încă două luni a stării de alertă.

„PNL vrea să mai stăm două luni în starea asta de alertă care înseamnă maxim interes pentru afacerile liberalilor pe bani publici și minimă preocupare pentru repornirea economiei și nivelul de trai al românilor. Eu și colegii mei din PSD nu putem fi de acord cu așa ceva!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

De asemenea, liderul interimar al PSD contrazice afirmațiile ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru care a susținut că revenirea la o „viaţă relativ normală” se poate realiza în luna august.

Marcel Ciolacu punctează faptul că guvernarea liberală produce haos în România şi PSD va avea o reacţie dacă va fi cazul. Nu în ultimul rând, PSD-istul îl critică pe Klaus Iohannis pentru atitudinea sa din ultimele luni, potrivit evz.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Mai 2020 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.