Social 28 Mai 2020 14:00

Un tânăr din Hunedoara este anchetat penal după ce a agresat fizic o femeie şi pe fiica sa, în plină stradă. Victimele au ajuns la spital.

O femeie în vârstă de 45 de ani şi fiica sa, în vârstă de 19 ani, au fost transportate, miercuri seara, la Spitalul municipal din Hunedoara, după ce au fost lovite, în plină stradă, de un tânăr. Scandalul s-a petrecut în cartierul Micro 5 din municipiul Hunedoara.

Potrivit martorilor, cele doua victime au fost lovite cu pumnii şi picioarele şi trântite într-un gard.

„Patrula de siguranţă publică s-a deplasat la faţa locului şi a identificat cele două femei care au precizat că în 27 mai, în jurul orei 22, au avut un conflict verbal cu un tânăr, iar acesta din urmă le-a lovit pe cele două cu pumnul în zona feţei”, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţiştii au deschis o anchetă penală pentru agresiune fizică și fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Unii martori care au asistat la scenele de violenţă au susţinut că scandalul ar fi pornit de la câinele pe care îl plimba una dintre femei şi care şi-ar fi făcut nevoile în zonă. Alţi martori susţin că este vorba de un conflict mai vechi. Oamenii au fost înfioraţi, însă, de agresivitatea bărbatului.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Mai 2020 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.