Social 27 Mai 2020 16:38

O femeie din Iași a primit o amendă în valoare de 500 de lei pentru că nu a purtat mască de protecție în timp ce se afla în autobuz, alături de mai multe persoane.

Polițiștii locali și angajații Companiei de Transport Public CTP din Iași anunță că au intensificat controalele în mijloacele de transport după ce mai mulți ieșeni au încălcat măsurile de protecție și nu folosesc masca de protecție, care este obligatorie în tramvaie si autobuze.

„Polițiștii locali au întreprins acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, precum și pentru diminuarea răspandirii virusului SARS-COV-2. Echipele din cadrul Serviciului 4 Ordine publică au sancționat contravențional, conform Legii 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încalcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu amenda în valoare de 500 lei, pe numita V.A., întrucât a fost depistată într-un autobuz aparținând C.T.P. Iași, fară a respecta măsurile de protecție, respectiv nu purta mască de protecție”, au comunicat reprezentanții Poliției Locale Iași.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Mai 2020 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.