Social 27 Mai 2020 14:10

Un vatman şi şase călători au fost duşi la spital după ce două tramvaie de pe liniile 7 şi 11 s-au cionit în zona Şura Mare din Capitală. După accident, cei doi vatmani au fost testaţi cu alcooltest şi rezultatul a fost zero.

Accidentul s-a produs în zona „Șura Mare”, jurul orei 11:40, în apropiere de Cimitirul Bellu. Au fost implicate două tramvaie de pe liniile 11 și 7, iar în acest moment circulația rutieră este blocată. La locul accidentului au ajuns 4 echipaje SMURD și o autospecială pentru victime multiple.

Potrivit Brigăzii Rutiere, vinovat de accident se face vatmanul tramvaiului 7, care nu ar fi schimbat macazul și s-a ciocnit frontal cu tramvaiul 11, care venea din sens opus.

În urma consultului la fața locului, cadrele medicale au decis ca trei dintre victime sa fie transportate la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”.

De asemenea, 2 persoane rănite vor fi transportate la spitalul Sfantul Ioan și încă două la Spitalul Universitar.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Mai 2020 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.