Social 26 Mai 2020 17:17

Un adolescent din Neamț, în vârstă de 16 ani, a fost lovit cu bestialitate și supus agresiunilor sexuale de către un tânăr care era dezbrăcat complet. În filmare se poate observa că agresorul s-a năpustit și asupra martorilor, unul dintre aceștia susținând că a reclamat agresiunea la câteva ore de la comiterea ei.

Incidentul șocant s-a petrecut în oraşul Roznov, din judeţul Neamţ. Înainte de scenele violente, agresorul a pus pe cineva să filmeze cu telefonul, dar acelaşi lucru l-a făcut şi alt tănâr, care a fost luat, la rândul său, la bătaie pentru că a intervenit în conflict.

Toate acestea s-au petrecut pe o stradă din anexa Slobozia a oraşului Roznov, judeţul Neamţ, pe data de 24 mai, în jurul orei 14.30.

În filmarea publicată de tvmneamt.ro se aude cum agresorul, Mădălin Aursului, cere să fie filmat, când deja se dezbrăcase total, hainele fiind aruncate pe drum, după care se dezlănţuie asupra victimei, lovind-o în mod repetat cu pumnii.

După câteva ore, unul dintre tineri sesizează cele petrecute la Poliţia oraşului Roznov, susţinând că s-a adresat polițiștilor prezenți şi a dat o declaraţie, în care a descris în amănunt cum prietenul său de 16 ani a fost bătut şi supus la perversiuni sexuale de către Mădălin Aursului, care se pare că era sub influența alcoolului.

După ce a făcut reclamaţia, cel în cauză afirmă că i s-a spus să meargă acasă şi să aştepte până a doua zi, urmând a fi contactat.

A doua zi, pe data de 25 mai, văzând că nu-l contactează nimeni, Cengiz Andronache s-a dus iar la sediul forţelor de ordine, de data aceasta şi cu amicul de 16 ani. Este iar amânat, fiind trimis din nou acasă şi i se spune să revină a doua zi.

Andronache susţine că poliţiştii nu au fost interesaţi să vizioneze filmarea. Toate acestea se petreceau pe data de 25 mai, în jurul orei 13.00 - 14.00. Apoi, în jurul orei 18:30, după ce cazul a fost făcut public, s-a solicitat un punct de vedere Poliţiei Neamţ.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Mai 2020 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.