Social 26 Mai 2020 08:45

Terasele s-ar putea redeschide odată cu data de 1 iunie, iar următoarele obiective de pe lista relaxării restricțiilor ar urma să fie plajele.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a declarat că având în vedere evoluția cazurilor din ultimele zile, nu se pune problema ca autoritățile să instituie noi restricții cetățenilor.

De asemenea, dacă trendul actual de scădere va continua, ministrul a declarat că ar putea urma o nouă relaxare a restricțiilor, astfel că terasele ar putea fi luate în calcul pentru redeschidere odată cu data de 1 iunie.

”În condițiile în care vom avea un număr de cazuri în scădere, de la o zi la alta, ne gândim la o altă perioadă de relaxare, de exemplu, deschiderea teraselor de la 1 iunie”, a declarat Nelu Tătaru pentru B1 TV.

De asemenea, acesta a menționat și faptul că plajele ar putea fi redeschise odată cu data de 15 iunie, pentru a reporni și sectorul turistic de pe litoral.

Restaurantele, însă, mai au ceva timp de așteptat. Ministrul a afirmat că întâi va fi analizată situația după deschiderea teraselor, iar ulterior se va putea lua o decizie și pentru restaurante.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Mai 2020 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.