Social 26 Mai 2020 08:25

Dacă acum câteva zile scriam despre faptul că Transalpina este redeschisă traficului, vremea n-a fost de acord cu acest scenariu, așa că a nins din nou.

În urmă cu trei zile, Poliția Română anunța că Transalpina este deschisă din nou circulației. La momentul respectiv, drumarii au acționat pentru a curăța zăpada de pe șosea, astfel ca traficul să se poată desfășura în condiții normale.

Iarna n-a plecat în totalitate din țară, însă, astfel că în cursul zilei de ieri a nins din nou. Temperaturile au ajuns la zero grade pe parcursul zilei, iar ploaia începută în zonă s-a transformat în ninsoare dincolo de cota 2.000. Prognozele meteo nu exclud posibilitatea unor noi ninsori în zilele următoare.

Începând cu data de 23 mai, traficul pe Transalpina fusese redeschis pe sectorul de drum cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, de la km 34+800, până la km 59+800.

Mai existau câteva restricții, care vor fi păstrate odată ce drumul este curățat din nou:

  • circulația este permisă doar între orele 8:00 și 20:00.
  • pot circula vehicule cu masa maximă autorizată mai mică de 7,5 tone
  • viteza maximă admisă este de 30km/h




Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Mai 2020 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.