Social 25 Mai 2020 11:40

Europarlamentarul PMP, Traian Băsescu, vine în sprijinul protestatarilor care au ieşit în Piaţa Victoriei pe data de 15 mai, chiar în prima zi de relaxare a restricțiilor. Fostul preşedinte afirmă că protestatarii, acuzaţi că nu au respectat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului, nu au făcut nimic greşit.

„Doamne ce atacaţi au fost! Pentru ce? Ce au făcut oamenii ăia rău? Au prins o nişă de gol legislativ, gol de autoritate, au valorificat-o, s-au dus şi au protestat pentru îngrădirea libertăţilor constituţionale şi cu asta basta. Nu au făcut nimic ca să tulbure ordinea publică. De ce a trebuit să fie etichetaţi? Astea sunt comportamente care generează reacţii. Se solidarizează şi alţii cu ei pentru că au fost trataţi aşa cum au fost trataţi”, a declarat Băsescu în cadrul unei emisiuni.

În perioada 15 - 16 mai, zeci de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei pentru a denunţa măsurile luate de autorităţi pentru combaterea epidemiei de coronavirus.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Mai 2020 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.