Social25 Mai 202011:40de Cristina Marin

Lectura de un minut

Europarlamentarul PMP, Traian Băsescu, vine în sprijinul protestatarilor care au ieşit în Piaţa Victoriei pe data de 15 mai, chiar în prima zi de relaxare a restricțiilor. Fostul preşedinte afirmă că protestatarii, acuzaţi că nu au respectat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului, nu au făcut nimic greşit.

„Doamne ce atacaţi au fost! Pentru ce? Ce au făcut oamenii ăia rău? Au prins o nişă de gol legislativ, gol de autoritate, au valorificat-o, s-au dus şi au protestat pentru îngrădirea libertăţilor constituţionale şi cu asta basta. Nu au făcut nimic ca să tulbure ordinea publică. De ce a trebuit să fie etichetaţi? Astea sunt comportamente care generează reacţii. Se solidarizează şi alţii cu ei pentru că au fost trataţi aşa cum au fost trataţi”, a declarat Băsescu în cadrul unei emisiuni.

În perioada 15 - 16 mai, zeci de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei pentru a denunţa măsurile luate de autorităţi pentru combaterea epidemiei de coronavirus.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.