Social24 Mai 202015:46de George Stanciu

Lectura de un minut

Un bărbat internat la Spitalul Sfântul Spiridon, din Iași, a fugit în timp ce i se făceau investigații medicale.

Alerta a fost dată ieri seară, în jurul orei 18:30, când la 112 a fost efectuat un apel prin care se anunța lipsa bărbatului.

Personalul medical a sesizat că bărbatul de 40 de ani a fugit din spital, cu toate că era suspect de infectare cu coronavirus.

Bărbatul a fost descoperit și reinternat destul de repede, iar cu această ocazie s-a aflat și ce s-a întâmplat, de fapt.

Acesta a fost găsit chiar lângă spital, unde fuma. ”Bărbatul de 40 ani care era neinternat şi trimis de la spitalul de pneumoftiziologie în UPU Spiridon cu hemoptizie pentru radiografie thoracică şi analize de laborator a ieşit din UPU să fumeze şi să-şi cumpere ceva de mâncare”, a declarat Diana Cimpoesu, purtăror de cuvânt pentru Spitalul Sfântul Spiridon.

Citeste si:
Bilanțul Covid-19 în România: 413 cazuri noi în ultimele 24 de ore
Bilanțul Covid-19 în România:...

Aceasta a mai afirmat că ”Medicul de urgenţă a solicitat sprijinul poliţiei care l-a găsit lângă spital si l-a readus în UPU să aştepte rezultatul investigaţiilor. Pacientul nu era internat iar termenul de suspect se foloseste de mult timp pentru orice pacient cu simptomatologe respiratorie”, conform ziaruldeiasi.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.