Social 24 Mai 2020 14:17

Ministrul Sportului a reacționat pe Facebook după incidentul care a devenit rapid viral, în care acesta a fost surprins într-o ținută nu foarte office.

Ionuț Stroe scrie pe Facebook că ”Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri” și mai adaugă faptul că ”n-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă.”

Ministrul a adăugat chiar și o imagine cu el în aceeași ținută în care a fost luat pe nepregătite la televizor. Cămașă în sus, pantaloni scurți în jos.

Ionuț Stroe era în direct la PRO X și discuta despre subiectele momentului în sport. Îmbrăcat office doar de la brâu în sus, ministrul a lovit din greșeală camera web care îl filma, și așa s-a trezit că apare în chiloți la televizor.

Momentul nedorit a trecut mai mult decât rapid, iar ministrul n-a avut nici măcar o tresărire, ci a reașezat camera la loc, iar apoi și-a continuat ideea.

La momentul scăpării, Ionuț Stroe discuta despre organizarea meciurilor de la campionatul european de fotbal Euro 2020.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Mai 2020 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.