Social 24 Mai 2020 12:41

O româncă a fost ucisă în parcarea unui supermarket din Italia, după ce a fost împușcată chiar de către bărbatul cu care trăia.

Femeia în vârstă de 44 de ani a fost împușcată în parcarea unui supermarket din orașul Cuneo, iar criminalul este chiar partenerul spu, un militar italian, în vârstă de 42 de ani.

Chiar el este cel care a sunat la poliție după ce a comis crima. Le-a spus polițiștolor că a ucis o femeie și că are două arme asupra sa, dar și că nu va opune rezistență atunci când va fi arestat.

Femeia a fost găsită fără viață pe scaunul pasagerului unui Fiat Panda. Prezenta trei împușcături în zona pieptului și una în mână.

Conform informațiilor din presa italiană, cei doi erau împreună de aproximativ doi ani. Bărbatul a declarat că ”și-a pierdut mințile” după ce au terminat cumpărăturile la supermarket.

”Stăteam împreună, dar nu i mai suportam. Îmi ceruse mulți bani în timpul izolării”, a declarat bărbatul, conform libertatea.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.