Social22 Mai 202008:45de Andreea Stefan

Lectura de 2 minute

Cristian Tudor Popescu comentează în legătură cu scandalul din supermarket, spunând că este „evidentă pregătirea filmării”, iar obiectivul acestui conflict regizat a fost „o solidarizare a oamenilor din jur, să provoace o încăierare”.

Doamna în cauză strigă de la bun început, nu vorbește pe ton normal, strigă. Dorește să fie auzită de toata lumea și de cei care vor vedea filmul. Este evidentă pregătirea filmării. Doamna a venit foarte bine instruită pentru a face cumpărături, a venit înarmată cu articole din Constituție, cu Convenția de la Geneva, că așa te duci la cumpărături, nu?”, a declara CTP.

Cristian Tudor Popescu susține că o altă infracțiune pe care au comis-o cei doi este faptul că nu au purtat măști de protecție. Acesta spune că scopul lor era unul clar: de a stârni oamenii din jur pentru a provoca o încăierare.

Atât doamna, cât si partenerul nu purtau măști. Era intrarea într-un spațiu închis. Nu aveau mască deloc, nici măcar coborâtă sub bărbie, o altă ilgalitate pe care se pregăteau să o comită. Evident, cei doi nu veniseră la cumpărături. În mod clar, obiectivul a fost stârnirea oamenilor aflați în jur. Tot ce au urmărit cei doi a fost o solidarizare a oamenilor din jur, să provoace o încăierare. Din fericire, nu au reușit”, a mai spus gazetarul.

Cristian Tudor Popescu se întreabă ce ar fi făcut cei doi indivizi dacă erau la aeroport și trebuiau să treacă prin poarta de scanare corporală cu raze X, de la care pot încasa doze de radiații ionizante. De asemenea, spune că este aberantă cerinza lor ca termometrizarea să fie făcută doar de medici, pentru că nu ar mai avea cine să se ocupe în spitale de pacienții bolnavi.

Citeste si:
Angajați ai Ambulanței, trimiși la cazuri de Covid-19 cu...
Angajați ai Ambulanței,...

Domnul și doamna, dacă se duceau la aeroport, ce făceau când li se cerea să treacă prin poarta prin care circulă raze X? Sunt radiații ionizante, în doze mici, dar au un efect, spre deosebire de termometrele astea. Ce făceau, țipau că li se încalcă drepturile și Convenția de la Geneva? Cum să pui câte un medic la intrarea fiecărui supermarket, la fiecare instituție? Mai rămâne vreunul care se ocupă de cei care suferă prin spitale? Spune distinsa, bine antrenata doamnă, că e un act medical intim. Eu n-am văzut ca acest termometru să-i fi fost introdus în gură sau în cealaltă parte a tubului digestiv”, a mai declarat CTP.

Acesta critică și atitudinea și pregătirea polițiștilor, care au reușit cu greu să îl imobilizeze pe bărbat.

E discreditant pentru polițiști că a fost nevoie de vreo șapte bărbați ca să imobilizeze o persoană de vârstă considerabilă. E penibil. E de presupus că e de ajuns un polițist sau doi pentru astfel de acțiuni, nu un întreg pluton”, a mai spus CTP, potrivit digi24.ro.

Citeste si:
CTP: „De ce numai unii să ia Capacitatea sau Bacul?”
CTP, despre nedreptățile din...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.