Social 21 Mai 2020 13:59

Un bărbat a fost încătușat de polițiști după ce ar fi refuzat să i se ia temperatura la intrarea într-un hipermarket din cartierul Ferentari. Întregul scandal a apărut în mediul online.

În imagini se observă cum bărbatul e pus pe capota mașinii de trei polițiști, în timp ce oamenii din jur strigă la ei să îl lase în pace.

„Un cetățean român a fost încătușat pentru că a refuzat să fie termoscanat la intrarea în magazin", este descrierea clipului postat pe YouTube.

”La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Mai 2020 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.