Social 21 Mai 2020 09:49

Premierul Ludovic Orban a declarat că pensiile românilor vor crește de la 1 septembrie, așa cum scrie în lege. Acesta susține însă că nu știe cât de mare va fi această majorare.

De asemenea, Orban a precizat că va ține cont în stabilirea acestor majorări de analizele făcute de Comisia Europeană și de alte instituții de la Bruxelles.

”Vom crește pensiile, dar decizia de creștere a pensiilor nu poate fi luată decât după o analiză foarte serioasă. Pentru că noi ne dorim creșterea pensiilor dar vrem să avem și siguranța că pensiile vor putea fi plătite. Pentru că drumul spre Iad e pavat cu bune intenții. Dacă tu crești un venit fără să ai resursele financiare și fără să ai garanția că vei avea capacietatea să plătești fie salariile, fie pensiile, după prognozele pe care nu le facem numai noi, ci alte instituții internaționale, aici, de fapt, se face un mare rău”, a menționat oficialul, citat de antena3.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Mai 2020 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.