Social 20 Mai 2020 13:00

O echipă de jandarmi din Ploieşti a fost chemată de urgenţă să intervină pentru a muta un roi de albine care îşi făcuse cuib în scorbura unui copac de pe marginea unui trotuar extrem de circulat.

Printre autoritățile care s-au deplasat la fața locului se afla și un jandarm care avea experienţă în albinărit. Acesta a reuşit să mute albinele cu un simplu sac din cârpă.

„În ziua de 19.05.2020, un apel 112 din partea d-nei B.A. din Ploieşti strada Mircea cel Bătrân, anunţa pericolul pentru trecătorii şi riveranii de lângă imobilul nr.1, datorat prezenţei unui roi de albine care se manifesta agresiv în roire, fapt ce a condus în deplasarea urgentă a echipajului de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova în zona indicată de apelantă, unde cu profesionalism au izolat zona adiacentă imobilului şi au îndrumat trecătorii să se deplaseze pe strada alăturată. Un membru al echipajului care are cunoştinţe in domeniul Apicol a reuşit să localizeze roiul de albine, putând fii îndepărtat”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de jandarmi.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.