Social 20 Mai 2020 10:10

Ionuţ Mădălin Nisipeanu, tânărul jandarm dat dispărut în urmă cu trei luni, a fost găsit decedat, în stare avansată de descompunere. Autoritățile au găsit trupul neînsuflețit al tânărului care a absolvit, anul trecut, ca şef de promoţie Școala de Subofițeri Jandarmi.

Pe data de 16 februarie, tânărul a plecat din zona Complexului Studențesc din Timișoara cu un taxi, în jurul orei 4 dimineața, iar din acel moment nimeni nu l-a mai văzut.

Reprezentanții IPJ Timiș au anunțat astăzi că i-au găsit trupul neînsuflețit în canalul Bega.

„În urmă cu puțin timp am fost sesizați prin intermediul unui apel la 112 că a fost găsit un cadavru în stare avansată de descompunere pe malul râului Bega, la ieșirea din Timișoara către Utvin. S-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a stabilit pe baza documentelor găsite asupra lui ca este Nisipeanu Ionuț, jandarm în cadrul Grupării Mobile Timișoara, dispărut în cursul lunii februarie 2020”, au transmis autoritățile de la IPJ Timiș, potrivit pressalert.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Mai 2020 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.