Social19 Mai 202016:00de George Stanciu

Lectura de un minut

Patriarhia Română face o donație de 20.000 de euro către spitalele din județul Suceava, iar cu banii oferiți vor fi cumpărate mai multe echipamente medicale.

Donația este făcută de către Patriarhul Daniel, ca sprijin pentru proiectul ”Alături la greu. Ajutăm Suceava”, demarat de către Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților încă de la început de pandemie. Banii au fost donați din fondul ”Filantropia”, al Patriarhiei.

În comunicatul remis de către Patriarhie se mai arată că ”vor fi achiziționate mai multe aparate medicale, printre care un electrocardiograf, două aparate Holter EKG, trei aparate de monitorizare a funcțiilor vitale și trei injectomate. Aceste aparate medicale sunt destinate Spitalului Municipal „Sfinţii Doctori Cosma și Damian” din Rădăuți, precum și Spitalului Municipal din Fălticeni.”

Biroul de presă al Patriarhiei mai transmite și că ”materialele medicale vor fi procurate prin grija Preasfințitului Părinte Damaschin Dorneanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.”

Citeste si:
Morți încurcați la Suceava. O familie a înmormântat un necunoscut
Morți încurcați la Suceava. O...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.