Social 19 Mai 2020 12:30

Când vrei să alegi calea mai ușoară, nu iese mereu așa cum îți dorești. Acest lucru s-a dovedit și pentru doi elevi din Buzău, care i-au tăiat cablul de internet profesorului de matematică, pentru a scăpa de teme în weekend. Planul lor nu a decurs așa cum au vrut ei, iar profesorul le-a făcut și un mic „cadou”.

Cei doi băieți, amândoi în vârstă de 10 ani, vecini, prieteni și colegi de clasă, au pus la cale un plan care avea să îi scape de temele pentru weekend pe care urmau să le primească de la profesorul de matematică, prin intermediul platformelor online. Aceștia au stabilit că soluția cea mai bună este să să îl deconecteze de la internet.

Zis și făcut! Elevii au aflat adresa profesorului lor, au așteptat ca scara blocului să fie liberă pentru a nu fi văzuți, apoi au identificat punctul de cablare la internet a apartamentului și au decuplat rețeaua, folosindu-se de o scară.

Deși credeau că astfel vor scăpa de temele de weekend, copiii au avut o surpriză de proporții atunci când au ajuns acasă: profesorul nu numai că nu i-a scutit de teme, dar le-a dat chiar dublu!

Profesorul i-a urmărit pe cei doi băieți cu ajutorul unei camere de filmat montate pe palier, într-un loc mai puțin vizibil.

Am aruncat o privire întâmplător și i-am văzut pe cei doi puști la treabă, tăind cablul de internet. Mi-am dat seama care era mobilul acțiunii lor și m-am gândit să le fac și eu o surpriză și, folosind hotspot-ul telefonului, le-am trimis un cadou special care să-i aștepte la sosirea acasă”, a spus profesorul de matematică, citat de antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.