Social19 Mai 202011:50de Andreea Stefan

Lectura de un minut

Premierul Ludovic Orban a anunțat că amenzile, chiar dacă s-au micșorat, vor fi în continuare aplicate persoanelor care nu respectă regulile impuse pe perioada stării de alertă.

Ludovic Orban spune că trebuie să fie făcută o diferențiere între persoanele care respectă legea și cei care nu o respectă, acesta fiind și motivul pentru care se vor acorda amenzi în continuare.

S-au micșorat amenzile, dar vom aplica amenzile, pentru că, cum facem diferența între cei 98% dintre cetățenii români care sunt corecți și cei 2% care nu respectă legea? Există și cealaltă pârghie penală, pentru că sunt situații în care o faptă de zădărnicire a combaterii epidemiei constituie o faptă penală”, a declarat Orban.

Premierul a cerut autorităților să fie extrem de prezente pe teren, pentru a se asigura că măsurile impuse vor fi respectate.

„Am solicitat ISCTR-ului și tuturor celorlalte entități să fie extrem de prezente în teren, să urmărească respectarea regulilor pe care le-am stabilit pentru toate domeniile de activitate”, a mai spus Ludovic Orban, potrivit antena3.ro.

Citeste si:
Ludovic Orban avertizează: "Putem ajunge la noi masuri de restricții"
Ludovic Orban, avertisment...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.