Social 19 Mai 2020 09:29

Miroslav Giuchici, fostul mare fotbalist în vârstă de 66 de ani, fiul și nora acestuia au fost depistați în luna aprilie cu virusul Covid-19. Fostul fotbalist era asimptomatic, dar a fost obligat să se interneze. Acesta a povestit cum a fost tratat în spital.

Inițial Miroslav Giuchici a refuzat să se interneze și el, spunând că nu vrea să o lase singură pe mama sa în vârstă de 88 de ani.

Atât fiul lui Miroslav Giuchici, cât și nora sa au avut forme ușoare ale virusului, așa că au fost externați după câteva zile și trecuți la „pacienți vindecați”. Pentru că cei doi au putut merge acasă, fostul fotbalist a fost nevoit să se interneze în spital.

După o lună de la acel moment, Miroslav Giuchici a dezvăluit cum a fost tratat în spital și experiențele neplăcute pe care le-a trăit.

Culmea că mama mea, de 88 de ani, şi nevasta mea, cu atac cerebral şi la pat, n-au luat (n.r. - virusul), pe când ambii nepoţi, fiul meu şi eu, da. Pe rând, am fost internaţi toţi la spital. După 10-11 zile ni s-au făcut teste duble şi, pe rând, ni s-a dat drumul acasă”, a spus fostul mare fotbalist.

Acesta susține că, în cele 11 zile cât a fost internat în spital nu a mâncat nimic, dar i s-au administrat foarte multe medicamente, printre care și unele pentru cancer, SIDA și sifilis.

Toate 11 zile, cât am stat la spital, n-am mâncat nimic, absolut nimic. Dimineaţa, îmi dădeau un pumn de medicamente, printre care se aflau medicamente de SIDA, cancer, sifilis, paracetamol!”, a mai spus Miroslav Giuchici pentru ProTV, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Mai 2020 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.