Social18 Mai 202012:00de Andreea Stefan

Lectura de 2 minute

Odată cu debutul stării de alertă, în București, au apărut primele aparate automate de unde se pot cumpăra măști de protecție, geluri dezinfectante și servețele antibacteriene.

Trei aparate automate au fost instalate astăzi la centrul comercial ParkLake. Două dintre acestea sunt amplasate în parcarea subterană, la intrarea în mall, iar cel de-al treilea, la intrarea principală pietonală, dinspre Bd. Liviu Rebreanu.

Măștile sunt de unică folosință și se vând la seturi de câte trei sau 20 de bucăți, prețul acestora fiind de 10, respectiv 50 de lei.

Gelul dezinfectant pentru mâini din aparatele vending poate fi cumpărat la prețul de 15 lei/sticlă, iar șervețele antibacteriene se găsesc la pachete de 15 bucăți, la prețul de 5 lei/pachet.

Produsele din automatele vending au toate certificările de calitate, conform standardelor europene. Ambalajele conțin toate informațiile de utilizare și conținut, în limba română.

Citeste si:
Bărbat care nu a mai ieșit din casă de un an și jumătate, infectat...
Un bărbat care nu a mai ieșit...

Plata produselor se poate face atât numerar, cât și cu cardul

Suntem în etapa în care măștile sunt obligatorii în interior. Considerăm că este nevoie de aparate automate tip vending, care să asigure populației acele produse necesare de protecție contra COVID-19.

Dacă am uitat masca de protecție sau dacă am rămas fără ea și nu avem de unde cumpăra alta sau nu putem să ne spălăm pe mâini, un aparat vending cu toate aceste materiale de protecție, poziționat la intrarea în spațiile aglomerate, este soluția ideală. De asemenea, acestea sunt necesare și la intrarea în spațiile comerciale, în sediile de birouri, unde angajații petrec multe ore, fiind nevoie de schimbarea a cel putin trei măști/zi”, a declarat Lucia Prăjișteanu, director general Britta Trading, inițiatorul acestui proiect, potrivit unui comunicat remis 9am.

Toate materialele de protecție comercializate prin intermediul vendingului sunt de calitate superioară și dețin toate certificatele europene de conformitate, provenind de la furnizori autorizați. Astăzi (15 mai), am amplasat primele trei aparate din București, în ParkLake, iar în zilele următoare vom instala încă 10 asemenea automate, în alte puncte aglomerate din Capitală”, a adăugat Lucia Prăjișteanu.

Citeste si:
O bătrână a distrus aparatul cu dezinfectant din bloc
O bătrână a distrus aparatul...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.