Social 18 Mai 2020 10:40

Patru oameni au decedat în urma unui accident rutier care a avut loc duminică, la Craiova. Un șofer de taxi, care transporta trei persoane, nu ar fi acordat prioritate, fiind astfel lovit în plin de un BMW, într-o intersecție.

O femeie în vârstă de 38 de ani care se afla în taxi precum şi şoferul au murit pe loc, iar copilul femeii, de doar şapte ani, şi bunicul acesteia, în vârstă de 84 de ani, s-au stins și ei, ulterior, la spital.

Şoferul taxiului, un bărbat de 55 de ani din Craiova, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „cedează trecerea” şi a fost lovit de un autoturism BMW care circula pe o stradă cu prioritate.

De asemenea, șoferul maşinii care are volanul pe dreapta, un bărbat de 38 de ani din Craiova, a fost şi el rănit.

„Un bărbat de 55 de ani, din Craiova, care conducea un taxi pe Câmpia Izlaz, la intersecția cu strada Râului nu ar fi respectat semnificația indicatorului 'Cedează trecerea' și a fost lovit de un autoturism care circula pe strada Râului care era condus de un bărbat de 38 de ani, din Craiova. Se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul”, au transmis reprezentanții Poliției Dolj, potrivit antena3.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Mai 2020 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.