Social 17 Mai 2020 17:00

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, s-a arătat descumpănit de reacția românilor în primul weekend de relaxare a restricțiilor.

Acesta a observat că foarte multe persoane, inclusiv agenții economici, au confundat măsurile de relaxare cu o relaxare totală. Ministrul Sănătății se teme că efectele nu vor întârzia să apară și a anunțat că dacă evoluția va fi nefavorabilă, autoritățile vor reintroduce din restricții.

"Am observat începând de pe 15 o confundare a măsurilor de relaxare cu o relaxare totală. (...) Suntem într-un moment în care avem 2 zile și în aceste 2 zile atât agenții economici cât și populația, o parte din ei, au uitat să urmărească și acele reguli”.

Țin să reamintesc! Precauțiile și regulile trebuie să rămâne de bază! Sunt 14 zile în care noi, ca minister al Sănătății și celelalte ministere de resort urmărim evoluția. Dacă această evoluție este nefavorabilă, vom reinterveni și vom impune restricții!”, a declarat Nelu Tătaru, potrivit Antena 3.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Mai 2020 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.